Facial30

Verzorgen & genieten in één behandeling.

De basis van elke Facial30 – welke ongeveer 30 minuten duurt – bestaat uit het reinigen, exfoliëren (= verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een BHA of AHA) van de huid, korte dieptereiniging (= verwijderen van talgpropjes) en een masker. Tijdens het inwerken van de AHA/BHA wordt je extra verwend met een heerlijke arm-, handmassage. Tijdens de facial gebruiken we voornamelijk de producten van Paula’s Choice aangepast aan jouw huidtype en huidconditie op dat moment.

Een afspraak maken voor een facial doe je in de agenda bij het kopje ‘Facial menu’. De ‘Basis: facial30’ kan aangevuld worden met modules. Deze zijn los in het afsprakensysteem te boeken en bevatten de omschrijving ‘- ….bij Facial30’. Op deze manier stel je je behandeling samen die helemaal aansluit bij jouw wensen. En wij zorgen er voor dat jouw samengestelde behandeling een bijzonder aangename ervaring wordt!

Kijk voor prijzen en beschikbaarheid in de online agenda onder het kopje: ‘Facial Menu: stel je eigen gezichtsbehandeling samen.’

Afspraak maken doe je hier.