Huidverbeterende Massage : Bindweefsel- & Pincementsmassage

Een huidverbeterende massage is een natuurlijke verjongingsbehandeling van de huid die de structuur van de huid zichtbaar verbetert. Het zorgt voor de stimulatie van de diepere huidlagen. De massage werkt op de cellen in de huid die het collageen en elastine produceren. Dit zorgt voor het verhogen van de stevigheid en elasticiteit in de huid. De huidverbeterende massage wordt ook wel het sporten voor de huid genoemd.

Naast het verstevigen van de huid wordt ook de doorbloeding geactiveerd, het maakt de huid gladder en de algehele huidconditie verbetert. Een bindweefsel massage wordt in kuurverband aangeraden en is een verjongingskuur voor je huid. Na enkele behandelingen ziet je huid er al frisser en stralender uit.

 

In de huidverbeterende massage worden twee soorten technieken gebruikt:

Bindweefsel massage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals en decolleté. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage kan bij een Facial geboekt worden, maar ook als een losse behandeling.

Pincementsmassage

Deze massage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en intensiteit.

 

Voor wie is de huidverbeterende massage geschikt?

Een huidverbeterende massage is voor veel huiden geschikt. Dit omdat het veel positieve effecten op de huid heeft zoals het verstevigen, doorbloeden en verbeteren van de stofwisseling. Je huid krijgt een flinke oppepper en de functies worden geactiveerd. En hoe actiever en gezonder de huid is, hoe beter de huid eruit ziet.

De massage is geschikt voor mensen met:

  • Grauwe/Vale huid
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Vochtarme en/of droge huid
  • Slecht doorbloedde huid
  • Vastzittende/Verkleefde huid
  • Littekens van bijvoorbeeld acne

 

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere huidverbeterende massages nodig. Zo merk je na iedere behandeling dat de huid steviger, gladder en soepeler wordt. Deze massage wordt daarom ook in kuurverband van 6 behandelingen aangeboden. Hoe regelmatig de behandeling ondergaan dient te worden wordt besproken tijdens de eerste afspraak. Meestal komt dit neer op één keer per week.

Kijk voor prijzen in de online agenda. Neem voor prijzen bindweefselmassage in kuurverband contact op.

Maak hier je afspraak of mail voor meer informatie.