Dermapeelings

Peel it en feel it.

Een eenmalige gezichtbehandeling is heerlijk voor het verzorgen van de huidconditie en uw ontspanning, maar soms niet voldoende stimulans om de huid te prikkelen om een stapje verder te gaan; te verbeteren. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een peeling te ondergaan. Er zijn drie soorten peelings: de chemische, biologische of mechanische. De keuze hangt af van de indicatie en persoonlijke voorkeur. Tijdens een intakegesprek helpen we graag bij het bepalen welke peeling voor jouw huid en wensen het beste volstaat.

 

Hoe werkt een Peeling behandeling?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Om optimaal resultaat te behalen is aan te raden om meerder behandelingen in kuurverband te ondergaan. Gemiddeld worden er 3 tot 6 behandelingen met een tussenpose van 2 tot 4 weken geadviseerd. Natuurlijk kan een peelingbehandeling ook eenmalig worden gedaan waarbij de huid een frisse boost krijgt.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeelings
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: huidverbeterende producten van Tebiskin of Lycogel

Tijdens de behandeling

Voorafgaand aan de peeling wordt de huid gereinigd en ontvet zodat de peeling goed opgenomen kan worden door de huid. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht. U kan, afhankelijk van de sterkte van de peeling, een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. Zodra de inwerktijd van de peeling is verstreken wordt deze soms geneutraliseerd. Dit is afhankelijk van de peeling soort. Om uw huid voldoende bescherming te bieden tegen UV straling, wordt ter afsluiting van de behandeling een anti-zonnebrandcrème of anti-zonnebrandpoeder aangebracht.

Wat is de hersteltijd van een dermapeeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Na een aantal dagen kan er matige tot ernstige schilfering optreden. Dit wisselt per soort peeling en huidtypen. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden direct hervatten. Het is wel belangrijk om ondersteunende producten te gebruiken zoals Tebiskin en de nazorginstructies, die je duidelijk op papier krijgt, nauwkeurig op te volgen.

Kuurvorm

Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is het aan te bevelen meerdere peeling behandelingen te ondergaan. Afhankelijk van de huidklacht(en) worden gemiddeld 3 tot 6 peelings aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2 tot 4. Het is belangrijk dat u tijdens deze kuur zonlicht en zonnebank vermijdt om complicaties te voorkomen. Daarom worden de meeste kuren vanaf september tot mei gedaan. Hiermee wordt de zomerperiode vermeden waarbij de zonkracht hoog kan zijn. Een peeling kan ook worden gecombineerd met een dermapen behandeling.

Bij kuren gelden er aangepaste prijzen. Informeer hiernaar: info@huidzorglianne.nl

 

Soorten peelingen:

Primary & Power Pumpkin Resurfacer | € 57,00:

  • Verbetert hydratatie, vermindert fijne lijntjes, voorkomt ontstekingen (acne), reguleert talgproductie, verbetert de huidteint en vermindert pigmentatie

Mangobright Resurfacer | € 57,00:

  •  Verbetert de vochtbalans, verfijnt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidteint en vermindert pigmentatie, stimuleert de collageenproductie, te gebruiken bij Glycol intolerantie.

Enerpeel MA  | € 60,00:

  • Tip! geschikt voor de gevoelige huid, verbetert de vochtbalans, stimuleert celdeling, verfijnt lijntjes en rimpeltjes Deze peeling kan ook in de zomer uitgevoerd worden.

Hibiscus Flower Mandelic Peel | € 57,00:

  • geschikt voor gevoelige huid, milde exfoliatie zorgt voor een gladder huidoppervlak, kalmeert de huid, antibacterieel

Power Peptide Resufacer  | € 57,00:

  • stimuleert de aanmaak van collageen I en III, elastine en fibroblasten, ondersteund het herstellende vermogen van de huid, verdikt de huid, verfijnt lijntjes en rimpeltjes, verbetert de teint en vermindert pigmentatie, verbeterd het vochtgehalte van de huid, verbetert de opperhuid funties

SkinBright Peel  | € 57,00:

  • Onderdrukt de melanocyt activiteit, verheldert verkleuring, plantenextracten kalmeren en beschermen de huid, geschikt voor elk huidtypen

Glycol Acid Resurfacer  | € 57,00:

  • verbetert de vochtbalans, stimuleert de dermale laag, verbetert de opperhuid functies, egaliseert de huidteint en vermindert pigmentatie, verfijnt de verschijning van fijne lijntjes en rimpeltjes, stimuleert de collageen productie

C Infusion Peel 

  • Level 2 (medium) | € 55,00 – reinigen met een glycolzuur reiniger, 3 lagen vitamine C peel, afsluitend retinol

 

 

 

Tip: maak je huidverbeterende behandeling compleet met het Peptide Mask (€15,00)

Meer informatie? Stuur ons gerust een mail -> info@huidzorglianne.nl