Hotstone Massage

Deze massage Rocks en is onze favoriete massage!

Hotsone massage is – zoals de naam al aangeeft – een massage met verwarmde stenen en olie. In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden al de “Holdstones”. In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm.

In 1993 werd de Massagevorm in de Verenigde Staten door Mary Nelson ‘herontdekt’. Haar La Stone-therapie maakt gebruik van basaltstenen, die zijn ontstaan door de lava van vulkanen, die afgekoeld eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en daarom mooie ronde vormen hebben gekregen.

 

Ontspannend en helend

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is. In de praktijk gebruiken wij enkel de warme stenen.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Cadeautip!

 

Hotstone Massage 30 minuten | 36 Euro
Hotstone Massage 45 minuten | 48 Euro
Hotstone Massage 60 minuten | 59 Euro