Quanis dermafiller

Nieuw: Quanis dermafiller behandeling – Een innovatieve gezichtsbehandeling om de huid direct van binnen uit te voeden
Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

 

Hoe werkt het?

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Toepassen

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen in de salon. De Quanis Dermafiller behandeling wordt opgestart in de salon. Na de 1e salonbehandeling met Quanis Dermafiller Professional wordt de behandeling thuis voortgezet voor een periode van minimaal 4 weken. Na afronding van de deze 4 weken, kan het thuis worden voortgezet door 1 keer per week de Quanis Dermafiller Home aan te brengen.

Behandeladvies

Quanis Dermafiller geeft bij 1 keer aanbrengen bij 20-30% van de vrouwen een zichtbaar resultaat
Bij 2 keer aanbrengen gaat dit omhoog naar ± 50-60% van de vrouwen en bij 4 keer aanbrengen naar
± 80-100% van de vrouwen.

Daarnaast moet er zoals bijvoorbeeld in de winterperiode door; koude, schrale wind en CV verwarming, de huid goed voorbereid worden om te zorgen dat de huid goed gehydrateerd is.
Hyaluronzuur trekt vocht aan, als er geen vocht is door een te droge huid zal het effect ook minimaal zijn.

Voor wie is de behandeling geschikt? 

  • Voor iedereen vanaf 25jaar. Deze behandeling kan de hele zomer door worden ondergaan en beschadigt de huid niet.

Kan ik gelijk mijn werkzaamheden hervatten?

  • Ja, na de Quanis Dermafiller behandeling heb je geen downtime.  Misschien kun je hooguit lichte roodheid ervaren direct na de behandeling maar dit trekt binnen een paar uur vanzelf weer weg.

Hoe lang duurt de behandeling?

  • De duur van de behandeling ligt aan de zones die je wilt laten behandelen. Doorgaans duurt alleen een gezichtsbehandeling circa 30 minuten.

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit:

  • reinigen van de huid
  • milde peeling
  • aanbrengen van dermafiller
  • serum
  • dagverzorging
Quanis Dermafiller behandeling € 35  | 30 minuten
Quanis Dermafiller behandeling + Quinis Dermafiller Home Set € 220.00
Quanis Dermafiller Home Set € 199.00 voor 8 sets ( Zie webwinkel)