Quanis dermafiller

Nieuw: Quanis dermafiller behandeling – Een innovatieve gezichtsbehandeling om de huid direct van binnen uit te voeden
Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

 

Hoe werkt het?

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Toepassen

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen in de salon. De Quanis Dermafiller behandeling wordt opgestart in de salon. Na de 1e salonbehandeling met Quanis Dermafiller Professional wordt de behandeling thuis voortgezet voor een periode van minimaal 4 weken. Na afronding van de deze 4 weken, kan het thuis worden voortgezet door 1 keer per week de Quanis Dermafiller Home aan te brengen.

Behandeladvies

Quanis Dermafiller geeft bij 1 keer aanbrengen bij 20-30% van de vrouwen een zichtbaar resultaat
Bij 2 keer aanbrengen gaat dit omhoog naar ± 50-60% van de vrouwen en bij 4 keer aanbrengen naar
± 80-100% van de vrouwen.

Daarnaast moet er zoals bijvoorbeeld in de winterperiode door; koude, schrale wind en CV verwarming, de huid goed voorbereid worden om te zorgen dat de huid goed gehydrateerd is.
Hyaluronzuur trekt vocht aan, als er geen vocht is door een te droge huid zal het effect ook minimaal zijn.

Voor wie is de behandeling geschikt? 

 • Voor iedereen vanaf 25jaar. Deze behandeling kan de hele zomer door worden ondergaan en beschadigt de huid niet.

Kan ik gelijk mijn werkzaamheden hervatten?

 • Ja, na de Quanis Dermafiller behandeling heb je geen downtime.  Misschien kun je hooguit lichte roodheid ervaren direct na de behandeling maar dit trekt binnen een paar uur vanzelf weer weg.

Hoe lang duurt de behandeling?

 • De duur van de behandeling ligt aan de zones die je wilt laten behandelen. Doorgaans duurt alleen een gezichtsbehandeling circa 30 minuten.

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit:

 • reinigen van de huid
 • milde peeling
 • aanbrengen van dermafiller
 • serum
 • dagverzorging
Quanis Dermafiller behandeling € 49  | 35 minuten
Quanis Dermafiller behandeling + Quinis Dermafiller Home Set € 220.00
Quanis Dermafiller Home Set € 199.00 voor 8 sets ( Zie webwinkel)

Quanis Essence Melting Mask

Het gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt!
Het Quanis Melting Essence Mask onderscheidt van alle andere gezichtsmaskers.Melting Essence Mask
Het, ultradunne, transparante masker smelt door het termische effect in combinatie met stoom of het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen. De quickfix voor een vermoeide of doffe huid!

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.

Samenstelling

 • Sodium Hyaluronate; Sodium Hyaluronate heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke ander polymeer.
 • Scutellaria Baicalensis Wortel Extract; De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant, deze komt voor in China en Rusland. Het is een anti-allergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate; Magnesium Ascorbyl Phosphate Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen.
 • Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract; Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract heeft een licht exfoliërende werking.
 • Squalaan; Squalaan is een huideigen stof en is een antioxidant. Het beschermt de huid tegen de invloed van UV-licht. Het Squalaan in het Melting Essence Mask is identiek aan deze huideigen stof! Het geeft de huid zijn glans terug en maakt de huid zacht. Ook geschikt voor de extreem gevoelige huid, is adaptogeen (vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft) en verzacht rimpels en lijntjes.
 • Astaxanthine; Astaxanthine is een carotenoïde. Deze komen in twee hoofdgroepen voor: de carotenen, die alleen uit koolstof en waterstof bestaan en xantofylen, die zuurstof bevatten. Voorbeelden van carotenoïden zijn alfacaroteen, bètacaroteen, bèta-cryptoxanthine, luteïne, zeaxanthine, lycopeen en uiteraard astaxanthine. Alleen de eerste drie, alfacaroteen, bètacaroteen, bèta-cryptoxanthine, zijn een provitamine A en kunnen in het lichaam worden omgezet naar retinol, ook wel vitamine A genoemd. De meeste carotenoïden zijn krachtige anti-oxidanten
 • Niacinamide; Niacinamide zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender.
 • Adenosine Gist; Adenosine gist heeft huidverjongende eigenschappen.
Quanis Essence Melting Mask € 35,00 | 30 min