| Peel it & Feel it |

De huid bestaat uit verschillende lagen die opgebouwd zijn uit cellen. Deze cellen delen (vernieuwen) zich en schuiven van onderste huidlagen op naar boven totdat ze afschilferen. Dagelijks laat de huid miljoenen (!) cellen los. Dit afschilferen is een constant proces, maar soms laten die schilfertjes niet zo goed los. Dan oogt een huid wat grauw en dof.

Sommige huidproblemen zoals acne, rosacea en pigmentproblemen hebben er baat bij dat het afschilferproces goed verloopt en zal de huid flink verbeteren wanneer dit proces ondersteund wordt. Door een exfoliant (AHA of BHA) toe te voegen aan je huidverzorgingsritueel stimuleer je het afschilferproces en verbeter je je huidconditie.

Wanneer je meer effect wilt bereiken kan een peeling met een combinatie aan zuren uitkomst bieden. Er zijn verschillende soorten zuren met ieder zijn eigen unieke eigenschap. Omdat geen huid hetzelfde is en elk huidprobleem een eigen aanpak wenst wordt er per keer gekeken welke peeling het beste past bij jouw huidconditie.

Bekijk hier alle peeling soorten.

Voorbereiding:  

Peelings zijn intensieve behandelingen en om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is voorbereiding erg belangrijk. Tebiskin heeft producten die de huid voorbereiden d.m.v. een gel-serum. Dit serum bevat een mix van zuren (glycolzuur, melkzuur en ascorbinezuur (vitamine C)). Daarnaast heeft Tebiskin producten die de huid tijdens een peeling ondersteunen, hydrateren en kalmeren.

Er zijn speciale sets samengesteld (al vanaf 94 euro voor 5 producten!) aangepast aan huidtype/huidprobleem waarmee twee weken voorafgaand aan een peeling begonnen kan worden.

Hier lees je meer over Tebiskin producten en de sets.

Kennismakingsaanbieding september 2016: Bij aankoop van een Tebiskin huidverzorgingsset 50 % korting op één Primary Pumpkin Recurfacer (peeling/mild) Van €62.00 voor € 31.00