,

Perfecte tas voor al jouw make-up en huidverzorgingsproducten, voor thuis en op reis!

Coming copenhagen toilettas

In de afgelopen jaren is ons assortiment huidverzorgingsproducten en make-up flink gegroeid. Stuk voor stuk mooie merken en toppers van producten. Toch miste ik iets; namelijk een hippe en handige tas om al mijn lievelingsproducten in op te bergen. Een dagje weg of op reis? Laten we eerlijk zijn, ook dan wil je je absolute toppers meenemen en wel in een stijlvol tasje. Goed nieuws! Ik heb de ideale reisgezel gevonden: Coming Copenhagen! Kom, ik vertel je er alles over :)

Mooie, goede cosmetica in een mooie, goede tas?

Natuurlijk, je huidverzorging en make-up juweeltjes wil je opbergen in iets perfects. En die zoektocht naar de perfecte toilettas of make-up tasje kan een lastige opgave zijn. Keuze genoeg hoor, dat is het probleem niet, maar het moet goed zijn: groot genoeg, maar niet te groot, de juiste vakjes en ritjes, mooie kwaliteit, moet tegen een stootje kunnen en niet te duur. Coming Copenhagen van Deens design voldoet aan die eisen.

Ask me about my bag…

Coming Copenhagen heeft een uitgebreide collectie van toilettassen en make-up tasjes, van groot naar klein. Ze zijn praktisch in gebruik, handig om mee te nemen en juweeltjes in je badkamer. Wat Coming Copenhagen uniek maakt is dat er van begin tot eind geen dierlijk ingrediënt aan te pas komt of is geweest zonder dat het afbreuk doet aan de looks, kwaliteit of stevigheid van de tassen. Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar in heel veel producten wordt er dierlijk materiaal gebruikt zoals leer, wol, zijde, lijm van dierlijk materiaal, kleurstoffen van dierlijk materiaal. Coming Copenhagen bewijst dat het ook zonder kan en hoe! Nog een leuk weetje: ze zijn Peta Approved vegan

Coming Copenhagen gebruikt materialen zoals polyurethane (PU) wat dezelfde looks heeft als leer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van pvc, katoen en de mooie en gevarieerde voering is van polyester.

De tassen worden in Denemarken ontworpen en vervaardigd in China door vakmensen onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Het atelier wordt twee keer per jaar bezocht om nauw contact met de producerende te onderhouden.

Stoere-mannen-tas

Een toilettas is een item waar je eigenlijk niet zonder kan. Je hebt het gewoon nodig om je verzorgingsspullen in te bewaren of te vervoeren en ook hij moet eraan geloven. Nu zijn de tassen prima voor hem en haar, maar zoek je echt een stoere, stevige toilettas dan is deze iets voor jou. Verkrijgbaar in drie varianten: een bruine en zwarte leather look en een camouflage look. Een grote plus van deze tas is het formaat, de indeling, het handige ritjes aan de buitenzijde en de stevige bovenrand waardoor je het tasje handig open kunt zetten.  Cadeautip: leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Coming Copenhagen Toilettas heren

En dat is nog niet alles!

Naast een heel assortiment aan toilettassen en make-up tasjes heeft Coming Copenhagen ook nog een aantal andere leuke fashion items zoals de crossbody, clutch (superhandig om je lievelingsmake-up enzo altijd bij te hebben), beautycase en een kaarthouder- , sleuteltasje. Kortom, keuze genoeg!