Waarom SMPL?

SMPL natuurlijke huidverzorging

De oplettende bezoeker heeft het vast gezien, een nieuw merk SMPL. Ik hoor je denken: waarom, je hebt al zoveel  prettige merken? Nou simpel eigenlijk, ik wil jullie laten kennismaken met zoveel mogelijk huidvriendelijke merken die echt werken.

SMPL, spreek het uit als SIMPEL is een merk met producten die 100% natuurlijk zijn. Ik vind natuurlijke producten fijn, maar het moet wel goed voor de huid zijn! Helaas is het zo dat niet alle natuurlijke producten even ‘huidvriendelijk’ zijn.

Natuurlijk SMPL

SMPL is anders. SMPL gebruikt namelijk geen parfum én essentiële oliën in hun producten. Vaak wordt er aan natuurlijke producten wel wat essentiële oliën toegevoegd om het product wat aantrekkelijker te maken. Jammer, want bepaalde essentiële oliën zijn gewoonweg niet ‘huidvriendelijk’. De kans op een overgevoeligheidsreactie wordt groter. Daar was dus mijn interesse gewekt.

Nog een criteria waar deze natuurlijk huidverzorgingslijn aan voldeed is de verpakking: hun airless verpakkingen. Producten in potje… liever niet. Door te kiezen voor airless dispensers zijn de producten beter houdbaar, kunnen er geen bacteriën bijkomen en vervliegen de werkzame stoffen niet. SMPL vindt duurzaamheid belangrijk. Alle dispensers, doosjes en zakjes zijn zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk geproduceerd. Daarnaast zijn de producten unisex en dat zie je ook in de uitstraling: stijlvol vormgegeven, minimalistisch en praktisch. Een aanwinst voor iedere badkamer of tas.

Serum SMPL

Ingrediënten

En de ingrediënten? Simpel. Heel veel onnodige ingrediënten zijn weggelaten zoals, parabenen, parfum & essentiële oliën, SLES (vind je in wasgels, reinigingsproducten en shampoo en is een grote irritatiebron de overgevoelige huid en niet zo milieuvriendelijk), siliconen. En wat dan wel? Ook simpel. Heel veel goeds! Om maar even wat te noemen: Jojoba olie, Aloe Vera, Squalana, Vitamine C & E, Cranberry olie. Wil je meer lezen over deze ingrediënten en alle andere ingrediënten die SMPL gebruikt in hun producten, neem dan hier een kijkje.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van SMPL zijn zeer geschikt voor de normale tot gevoelige huid, de droge huid maar ook de acne-gevoelige huid kan er baat bij hebben. Zelfs voor de allerkleinste is er een hele fijne en huidvriendelijke kinderlijn.

Simply it works

Dus je leest het, dit is de reden waarom SMPL aan mijn al zo mooie assortiment waaronder Highdroxy en Paula’s Choice is toegevoegd. It simply works.

Inmiddels nieuwgierig geworden naar dit merk? Klik hier om naar de producten van SMPL te gaan.