Bye Bye schuurplekjes!

Bye Bye schuurplekjes!

Bijna voor iedereen een bekend fenomeen zeker met dit warme weer; schuurplekken en huidirritatie door wrijving van huid-op-huid en/of kleding-op-huid.

Het dragen van korte kleding kan ervoor zorgen dat je bovenbenen tegen elkaar schuren (nee, daar hoef je niet perse volle benen voor te hebben!) huidirritatie tot gevolg. Ook bij zwemmen, wielrennen en hardlopen kun je hier last van krijgen door de steeds herhalende bewegingen. Hoe warmer en vochtiger het buiten is hoe meer last je ervan kunt hebben.

De oplossingen

Gelukkig zijn er zijn verschillende oplossingen. Het dragen van juiste passende sportkleding is een begin. Een afgeknipte panty onder een rokje wil weleens een uitkomst zijn. Daarnaast kun je talkpoeder of vaseline gebruiken om je huid te beschermen en droog te houden. Nadeel is dat vaseline plakkerig voelt en talkpoeder snel verdwijnt of korrelig wordt.

Een kant-en-klare oplossing biedt Vevina (€ 9.99). Deze preventief werkende crème is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen huidirritatie door wrijving. Het is vochtresistent en heeft een langdurige effectieve werking. Ben je nieuwsgierig naar dit product en wil je het zelf proberen check dan Vevina in onze onze webwinkel.