Januari loopt tegen het einde en de eerste signalen van het voorjaar zijn al te signaleren. Het begint met een potje krokussen die ik van een klant krijg.  Opeens valt het me op dat het om 17:00 buiten nog licht is en her en der hoor ik al een vogeltje vrolijk fluiten. En daar is dan die mail van Malu Wilz dat de nieuwe voorjaars-/zomerkleuren binnen zijn. Dat betekent maar één ding, het voorjaar komt eraan!

Het thema van de nieuwe voorjaars-, zomerkleuren 2017 is ‘Above The Clouds’. Een luchtig thema dat precies past bij de luchtig ietwat dromerige uitstraling van de pasteltinten die deze lijn rijk is.

Ogen

Yes! Er zijn twee nieuwe Soft Eye Stylers binnen de nieuwe voorjaarslijn gelanceerd. We hebben veel fans voor de Soft Eye Styler en vanaf nu komen er dus twee tinten bij: nummer 12 en 20. Nummer 12 is een pastelblauwe tint en nummer 20 is een puur witte eyeliner. Gecombineerd met de vier nieuwe pastelkleurige oogschaduwtinten – 21, 56, 60A en 133 – ontstaat een dromerige maar luchtige oogopslag.  Voor meer uitdrukking kun je de pasteltinten accentueren met een zwarte eyeliner.

De nieuwste Blusher heet ‘peachy pink’ (nr. 35) en zoals de naam al aangeeft is dit een zoetige rose teint.

Lippen

Natuurlijk komen de lippen ook aan bod en dat met twee nieuwe tinten Glossy Sticks, nummer 10 en nummer 12. Twee mooie en zachte pasteltinten maakt deze favoriet uit de praktijk weer een gewild item verwacht ik. De Glossy Stick brengt supermakkelijk aan en is in gebruik en verzorgt de lippen door de toevoeging van jojoba olie en sheabutter. En met zijn SPF 25 beschermt de gloss tegen overmatig UV.

Naast alle vertrouwde items maar dan in mooie nieuwe tinten komt Malu Wilz ook met een heel nieuw product binnen de “Above The Clouds’ lijn. Met de e nieuwe COLOR CORRECTING POWDER tover je een vleugje glans op de huid en belooft zo de huid een frisse, lente-achtige uitstraling. Het is een ultrafijne, fixerende poeder die de huidteint corrigeert door de 6 op elkaar afgestemde tinten.
De kleurnuances bestaan uit:
Lila laat de vale huid stralen, licht rose verfrist de vermoeide huid, groen neutraliseert de roodheden, geel camoufleert de kringen rondom de ogen en de beiden bruintinten ondersteunen de natuurlijke huidskleur.

Krijg jij al zin in de zomer (look)  :) ?

Malu Wilz trend 2017