Onze favoriet jouw voordeel

Onze favoriet is jouw voordeel: 15% korting op alle Avoyd producten.

Drie weken lang stellen wij onze favorieten aan je voor en de tweede favoriet komt van Shanne. Zij was zo enthousiast over Avoyd dat wij het opgenomen hebben in ons assortiment. Gelukkig maar want inmiddels hebben de producten van Avoyd al veel mensen geholpen in de strijd tegen huidirritatie na het ontharen.

De ervaringen van Shanne

Na het ontharen kan het gebeuren dat je last hebt van ingegroeide haartjes of roodheid. Dat zag ik bij mezelf maar ook in de praktijk. Ik ben toen op zoek gegaan naar de oplossing en die heb ik gevonden met de producten van Avoyd. Ze hebben producten om ingegroeide haren te voorkomen en producten om je huid te kalmeren na de behandelingen. Beide werken ze top en in de zomer naar mijn idee onmisbaar :) !

Het succes van Avoyd Original & Avoyd Double Delight zit hem in de exfolierende ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden. Zo ontstaat er een gladde huid en hebben haartjes die na het ontharen ontstaan minder moeite om door de huid te komen.

Na het ontharen een rode huid? Avoyd Bikini Bliss en Avoyd Immaculate Man bevat ingrediënten zoals Allantoin, Aloe en amandelolie die je huid snel kalmeren.

Alle producten zijn zuinig in gebruik en zit in handige verpakkingssystemen.

Nieuwsgierig geworden? Bestel de producten van Avoyd het hele weekend met 15% voordeel en ontvang daarbij een leuk toilettasje*

Kortingscode: FAVORIET2 -> http://bit.ly/2quD3JK

*actie geldig van nu t/m 21-5-’17 en niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen

Shanne favoriet Avoyd

#avoyd#doeischeerirritatie#favoriet