Onze favoriet is jouw voordeel!

Inmiddels is het aanbod van mooie producten in onze praktijk en webwinkel flink gegroeid, maar natuurlijk heeft ieder van ons een eigen, onmisbare, can’t live without item.
De komende drie weken delen wij onze favoriet met jou en natuurlijk waarom juist dat product onze onvoorwaardelijke liefde krijgt.

Onze favoriet is jouw voordeel: 15% korting op de Skin Perfecting 2% BHA Exfoliant!

We trappen af met de favoriet van Monique. Zij is vanaf het begin dat we het merk Paula’s Choice in de praktijk hebben (nu al vijf jaar) fan van de Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant. Wij kunnen dit wel begrijpen toch?!

De ervaring van Monique:
“Sinds ik dit product gebruik merk ik dat mijn huid egaler en veel rustiger is. Geen ontstekingen meer. Verslavend goed spul!”

Tja, verslavend dat is het! Het tover ingrediënt in de 2% BHA exfoliant is de salicylzuur (BHA). De salicylzuur heeft de eigenschap om dode huidcellen op een milde manier te verwijderen waardoor poriën minder snel verstopt raken. Ideaal dus wanneer je last hebt van puistjes. Daarnaast heeft het ook nog eens een kalmerende werking en werken producten die je daarna aanbrengt beter. Door de combinatie met andere actieve ingrediënten is er een huidvriendelijk product ontstaan, die prettig aanvoelt en zuinig in gebruik is.

Bestel de 2% BHA Gel Exfoliant het hele weekend met 15% korting*

Kortingscode: FAVORIET1

Tip: heb je dit product nog wel in huis maar wil je toch gebruik maken van deze actie? Bestel gewoon alvast je product met korting en neem het bij je volgende behandeling mee!
*actie geldig van 12-5 t/m 14/5

Paula's Choice ervaring BHA