,

Nieuwe najaars-, wintercolletie Malu Wilz | Eternal Elegance

Malu Wilz Make-up

Nieuwe najaars-, wintercolletie Malu Wilz | Eternal Elegance

Dit jaar hebben we er iets langer op moeten wachten, maar eindelijk is de nieuwe najaars-, wintercollectie aan ons voorgesteld en ja, het was het wachten waard! Er zijn een aantal leuke en mooie items toegevoegd, maar het meest opvallende is toch wel het veranderde aanbod in de lipsticks. Het is een verandering die mijn vrouwenhart in ieder geval sneller laat kloppen!

 

De nadruk van de najaars-, wintercollectie ligt op elegantie, stijlvolle, ongedwongen en tijdloosheid. Warme tinten, die perfect gecombineerd kunnen worden jouw wintergarderobe!

De looks van een Diva

Dé favoriet van afgelopen jaar waren absoluut de Longwear Eye Shadow pennen van Malu Wiz. Met deze handige oogschaduw pen was het heel eenvoudig om een mooie oogmak-up te creëren. Mat als groot pluspunt natuurlijk de lange houdbaarheid (tot wel 10uur!) en zelfs zijn watervaste eigenschappen maakte de oogschaduw in stiftvorm zeer geliefd. Tot vorige maand waren de intensief gepigmenteerde Longwear Eyeshadow Pen verkrijgbaar in zes tinten, maar daar zijn er nu dus twee bij gekomen! De rustige, warme tinten “silver star”(nr. 6) en “pearly brown”(nr. 2) geven een natuurlijke uitstraling aan de ogen.

Wil je je oogmak-up echt compleet maken dan kan dat met de vloeibare Super Fine Liquid Liner. Door de innovatieve smalle punt kun je een ultra fijne, strakke en intens diepzwart lijntje plaatsen langs je wimperrand en als klap op de vuurpijl is deze eyeliner ook nogeens lang houdbaar! Combineer deze Eyeliner met de Diva Eyes mascara voor een onweerstaanbare Diva Look!

 

Overzicht Malu Wilz najaar-winter

 

 

Blush voor een frisse uitstraling

De focus ligt ook dit najaar weer op de huid. Flawless, glowy skin met een zo natuurlijk mogelijk basismake-up. Rouge speelt daar een belangrijke rol in en zorgt voor die frisse, glowy skin en benadrukt de vrouwelijkheid.
De luxe Rosy Cheek Blusher is op zich al een item die elke vrouw hebberig maakt, wat een plaatje om te zien! Maar deze rouge wil je niet alleen zien maar ook gebruiken. De combinatie van drie zijdezachte tinten geven jouw huid een frisse en gezonde uitstraling.

Tip voor een egale teint: moisturize je huid altijd goed en voor een vleugje dekking is de Natural Beauty Daycream  een aanrader!

 

Lippen om te zoenen

Ook in dit seizoen draait alles om een mond om te zoenen – en dan vooral langgggdurig. Malu Wilz verrast ons met een hele reeks nieuwe lipsticks die qua textuur en teint om op te vreten zijn, spreekwoordelijk dan hè ;)  Een innovatieve, matte textuur de True Matt Lip Fluid betoveren ons met opwindende kleuren van een braamtint tot een intensieve roodtint, voelt vederlicht aan op de lippen en ja, dankzij de intensieve pigmenten blijft lekker lang zitten! Deze nieuwe textuur laat zich eenvoudig als een gloss aanbrengen zonder plakkerig aan te voelen.

Daarnaast zijn alle lipsticks vernieuwd en vervangen door een nieuwe variant. Deze nieuwe lipstick in mooie tinten van natuurlijk tot intens warm geven je lippen een longlasting kleur en verzorging in één.

Je leest het, genoeg nieuwtjes! Heb jij al een favoriet?